בשר לא ראוי למאכל היה בדרכו לאשדוד והושמד


להאזנה לתוכן:

ערנות של נציגי השירות הווטרינרי מנעה המשך העברתו של בשר בטיב ירוד לאשדוד. בשירות הווטרינרי העירוני מזהירים כי קיימת סכנה גדולה בצריכת מוצרי מזון מן החי שלא הובלו ולא אוחסנו בטמפרטורה מתאימה מרגע הייצור עד לצריכה, במיוחד בתקופת הקיץ

משאית הובלת בשר שעברה בתחנה בראשון לציון בדרכה לאשדוד, העלתה את חשדו של הווטרינר העירוני בראשל"צ, ד"ר רפאל וטורי, שבדק את תכולתה.

מבדיקה מדוקדקת של הבשר נראה כי שני טון בשר הופשטו מאריזתם המקורית, עברו שינויים כמו הפשרה והקפאה מחדש ונארזו שוב.

תהליך זה נועד, בדרך כלל , על מנת לזייף את תאריך תוקף הבשר. כמובן שתהליכים אלו אסורים ופוגמים בטיבו של הבשר. 

יתרה מכך, בשירות הווטרינרי העירוני מדגישים כי צריכת מזון שלא טופל והובל בטמפרטורה מבוקרת עלולה לגרום לתחלואה ולסכן את בריאות הצרכנים.

בהוראת ד"ר תומר ניסימיאן, מ"מ מנהל השירות הווטרינרי העירוני בראשל"צ, ובתיאום עם משרד הבריאות, הבשר הושמד במטמנה העירונית.

צילום: השירות הוטרנרי בראשל"צ

 
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2c5f0899-8559-4866-a731-85bb07dbcc64','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,true,18157,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2c5f0899-8559-4866-a731-85bb07dbcc64','/dyncontent/2017/6/5/ddc064ee-648d-4ba4-ad6e-72da51a98ff7.jpg',1808,'אייטם לוח אשדוד נט 525*60',525,78,true,18157,'Image','');},15]]);})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה