איך בוחרים עורך-דין ליטיגציה מסחרית?

$(function(){})
להאזנה לתוכן:

המונח "ליטיגציה" מתייחס לתחום ההופעה בבית המשפט והייצוג הראוי. הייצוג מנוהל על ידי עורך דין, ואדם המתמחה בליטיגציה נקרא ליטיגטור. קיימים סוגים שונים של ליטיגציות וביניהם ליטיגציה פלילית, אזרחית וליטיגציה מסחרית שבה נעסוק כאן. הליטיגציה המסחרית היא למעשה תת תחום של הליטיגציה האזרחית, כך שעורך דין העוסק בה מתייחס לא אחת לעניינים כמו מסחר בין לאומי, השגת היתרי בנייה, מסחר והפצה וכדומה.

freepik

מתי אנו זקוקים לעזרתו של עורך דין ליטיגציה מסחרית?

המסחר הוא ענף נרחב, וככזה הוא נושא פירות אך גם יוצר סכסוכים בין בני אדם. בשעה של סכסוך בלתי פתיר, עורך דין ליטיגציה מסחרית הוא האדם הנכון לפנות אליו, כדי שינחה את הלקוח שלו לגבי דרכי הפעולה שיש לנקוט. כי על מנת להתנהל בתחום המסחר מהבחינה המשפטית, יש צורך בידע משפטי רב. כמו כן, ככל שממהרים לגשת לעורך דין מנוסה ומקצועי בתחום הליטגציה המסחרית, כן קיים סיכוי רב יותר שהתיק ייסגר במהירות רבה לטובת הלקוח.

מה צריך לבדוק כאשר בוחרים עורך דין ליטיגציה מסחרית?

יש לכם בעיה בתחום המסחר? יודעים שלא תוכלו לצאת מזה ללא עורך דין? בנושאים מורכבים כמו ליטיגציה מסחרית דרוש בעל מקצוע מיומן המכיר את עבודתו על בוריה. כאשר אתם בוחרים עורך דין ליטיגציה מסחרית, ישנם כמה דברים שכדאי לבדוק:

  1. האם לעורך הדין יש ניסיון של שנים בתחום?

אחד הדברים החשובים יותר שצריכים להיות לכל עורך דין באשר הוא הוא ניסיון בתחום. עורך דין מנוסה הוא עורך דין מקצועי שנתקל במקרים שונים במהלך חייו, והוא יכול להכריע כיצד לפעול בכל סיטואציה. לפיכך, לא מומלץ לפנות לעורך דין מתמחה, אלא למשרד יציב של עורכי דין בעלי ניסיון של שנים בתחום.

  1. האם הוא מתמחה בעיקר בליטיגציה מסחרית?

כאמור, עריכת דין היא תחום נרחב. ישנם עורכי דין המתמחים במיוחד בליטיגציה מסחרית, ואילו אצל אחרים תחום זה מצוי בעדיפות שנייה, והם בכלל מתמחים במקרקעין או בדיני משפחה. לפיכך, כשמחפשים שירותים בליטיגציה מסחרית, חשוב יותר מכל לוודא שעורכי הדין מתמחים בתחום.

  1. האם מישהו יכול להמליץ על עורך הדין?

אם רוצים ללכת על בטוח, כדאי לחפש המלצות על עורך הדין. ניתן לשאול חברים טובים לגבי עורכי דיו מוכרים. אנשים שאתם סומכים עליהם יוכלו למסור לכם את המידע על עורכי הדין. אבל גם אם אינכם מכירים באופן אישי אנשים שנעזרו בעורכי דין, אין זה אומר שאתם לא צריכים להתייעץ. בעידן הטכנולוגי שלנו ניתן למצוא מידע על אנשים שונים, וביניהם משרדים של עורכי דין. חיפוש קצר בגוגל יגלה לכם מה חושבים אחרים על עורך דין זה או אחר, והמידע הנגיש יעזור לכם לבחור את עורך הדין הנכון ביותר.

  1. מהי הזמינות של עורך הדין באופן כללי?

מצאתם עורך דין טוב ומומלץ? נהדר, כעת כדאי לברר את זמינותו של עורך הדין באופן כללי. כאשר מדובר בתיק מורכב דוגמת ליטיגציה מסחרית, אתם זקוקים לכל התמיכה והעזרה כדי לעבור את זה בשלום. לפיכך, מומלץ לבחור בעורך דין בעל זמינות גבוהה.

  1. מה לגבי הצעת מחיר?

אחד הנושאים שמטרידים את הלקוחות במיוחד הוא הצעות המחיר של עורכי הדין, וזה מובן. טיפול בתיק אינו דבר זול, בייחוד אם מדובר בתיק שנפרש על פני כמה חודשים ואפילו שנים. לכן, מומלץ לעשות שיעורי בית ולבדוק את הצעות המחיר הממוצעות בשוק. כמו כן, חשוב שעורך הדין ישלח לכם הצעת מחיר מפורטת הכוללת את שכר הטרחה.

  1. האם הוא פועל בשקיפות מלאה כלפי הלקוחות?

עורך דין מקצועי פועל בשקיפות מלאה בשעה שהוא מייצג את הלקוחות שלו. הוא מעניק להם את כל המידע האפשרי על התיק, כולל סיכויי הצלחה ריאליים. כמו כן, הוא דואג לעדכן את הלקוחות בכל שינוי המתרחש ומדווח להם על התקדמות התיק. וזאת בניגוד לעורכי דין חובבניים אשר מנצלים את חוסר הידע של הלקוח בתחום המשפטי ומבטיחים לו יעדים בלתי הגיוניים. מסיבה זו, כשמדברים עם עורך הדין בפעם הראשונה, חשוב לשים לב היטב לדרך שבה הוא מנתח את המקרה שלכם.

  1. האם מדובר בעורך דין יסודי שעושה את עבודתו?

לכל עורך דין יש דרך עבודה משלו. ישנם עורכי דין מסודרים יותר ואחרים פחות. כדאי לפנות לעורך דין מאורגן ומקצועי העושה את עבודתו ביסודיות ובנאמנות רבה. עורך דין כזה יציג לכם תחילה את אופי עבודתו, יחלק אותה לשלבים, ידאג לתשאל אתכם לגבי המקרה ולאסוף את כל המידע הנחוץ, ורק לאחר מכן ייגש לעבודה.

  1. האם עורך הדין יודע להיות יצירתי?

אמנם עבודתו של עריכת הדין עשויה להיתפס כשבלונית למדיי, יש מקום ליצירתיות. לא זו בלבד שעורך דין טוב מכיר את כל החוקים הקשורים לליטיגציה מסחרית, הוא גם מציע פתרונות יצירתיים במצבים מורכבים. כך שעורך הדין רואה תמיד את כל התמונה המלאה.

אין כמו פגישה ראשונית

על מנת לדעת שעורך הדין מתאים לכם כמו כפפה ליד, חשוב להגיע למשרדו ולדבר איתו. לא מומלץ לסגור עניינים בטלפון ולהתחיל לעבוד. יש צורך להגיע למשרד, לבחון את עבודתו של עורך הדין, לראות אם יש ביניכם כימיה טובה ולוודא שאיש המקצוע יכול לענות על כל השאלות שלכם.

אם אתם מחפשים עורך דין ליטיגציה מסחרית, אתם יותר ממוזמנים לפנות אל משרד אפרים ויינשטיין עורכי דין (EKW) בעל הניסיון העשיר בתחום אשר מעניק מגוון רחב של שירותים בתחום הליטיגציה המסחרית, וכן בתחומים נוספים כמו התחדשות עירונית, עסקאות בין לאומיות, מסחר באינטרנט ועוד. במשרד עורכי הדין המיוחד הזה תקבלו את המענה הנחוץ לבעיה.

 

 




$(function(){setImageBanner('4d18aa22-5f61-4e00-98bb-2cc0cf822134','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,false,49042,'Image','');})
 
 
Alternate Text

יוסף טויזר משרד עו"ד

דיני עבודה| ביטוח לאומי צוואת ירושות| גביית חובות
073-7279510
Alternate Text

עו"ד עידן רוקח

הוצאה לפועל ופשיטת רגל
0533072221
Alternate Text

עו"ד יורם ביתן

דיני משפחה| גירושין| ירושה| אפוטרופסות| ידועים בציבור| הסכם ממון
08-8651590
Alternate Text

עו"ד מורן קטורזה

מקרקעין| נדל"ן |התחדשות עירונית| חברות| צוואות וירושות| הסכמי ממון
08-9999182
Alternate Text

פילביץ' אבדייב משרד עורכי דין

מכר דירות | תאונות דרכים ועבודה | ביטוח לאומי| דיני עבודה
058-5808787
Alternate Text

שלמה ערד|משרד עו"ד לתעבורה

דיני תעבורה
050-7898242
Alternate Text

אותן ושות'

פלילי/ מעצרים/ צווארון לבן/ מיסים/ תעבורה / נזיקין/ מקרקעין
089587979
Alternate Text

דותן לינדברג משרד עורכי דין

רשלנות רפואית |תאונת דרכים| תאונת עבודה| ביטוח לאומי
08-8652920
Alternate Text

משרד עורכי הדין גונטמכר הלל טבול

תאונות אישית| ביטוח לאומי| רשלנות רפואית| תאונת דרכים| ביטוח
08-6767618
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה