מרק דלעת עם חומוס של השף גיא פרץ

$(function(){})
להאזנה לתוכן:

לקראת החורף נותן לנו המאסטר שף, גיא פרץ, מתכון למרק שהוא מעדן בריאותי. שמרו והכינו למשפחה.

מרק  דלעת עם חומוס של השף גיא פרץ הבעלים של מסעדות: אנדיב אשדוד, קונפי חיפה וגספצ'יו אשקלון

 

חומרים

300 גר דלעת קלופה

150 גר גרגרי חומוס מושרים מלילה קודם

חצי כפית אבקת סודה לשתיה

4 כפות כוסברה קצוצה דק

חצי כפית פלפל לבן טחון

חצי כפית מלח

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מבשלים את גרגרי החומוס  עם אבקת הסודה עד לרתיחה ,

מכבים את האש ומכסים לשעה לריכוך עדין של הגרגרים ,

שוטפים את הגרגרים היטב ומסירים את קליפתם תחת ברז מים זורמים

מבשלים את הדלעת ואת גרגרי החומוס הקלופים  כשעה לריכוך מלא ,

מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד ,

את הכוסברה מוסיפים כשהמרק מוכן .

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('864da684-5b7a-4d2f-9999-47fd90d64f43','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('864da684-5b7a-4d2f-9999-47fd90d64f43','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה